01.01.1970. 0

Najpopularnije sačmarice i malokalibarke na engleskom tržištu

Kao što sam i obećao u prošlom članku o oružju ovdje ću predstaviti još nekoliko sačmarica i malokalibarskih pušaka. Naravno, i u ovom članku bit ce riječi o najpopularnijem oružju na Britanskom tržištu.

Britansko tržište je jako teško zadovoljiti i samo kvalitetno oružje opstaje da bi kasnije postalo klasik. I ovdje, kao i u prethodnom članku, ocjene su da li strijelci i lovci.

Nadam se da ćete i u ovom oružjem bogatom ali opisom šturom članku uživati.

10 Najboljih bokerica za glinene golubove:
1.Beretta 68 serija – klasik je među sačmaricama i svjetski najpopularnija. Izrađena je od vrhunskih materijala za sve vrste upotrebe.Dizajn niskog profila i trajnost gotovo da je i teško nadmašiti.

2. Beretta DT10 – proslavio ju je olimpijski pobjednik Richard Fauls. Proizvodi se za natjecanja ali i za lov. Cijevi su nazvane Optima te odlično podnose napore kod natjecanja.Visoka kvaliteta izrade i isto takve performanse drže je u svjetskom vrhu.

3. Browning 525 – posljednja je verzija dokazanog pobjednika baziranom na starom klasiku J.M.Browninga. Posljednje verzije ovog modela su uljepšane, a cijevi su im kromirane. Trajnost je neupitna, a milijun i po ispaljenih patrona nisu rijetkost.

4. Browning B25 – ovaj legendarni model još se proizvodi u Belgiji na već zastario način sto nikako ne umanjuje kvalitetu i popularnost. Nažalost čokovi su fiksni ali mnogi natjecatelji biraju upravo ovaj model.

5. Perazzi MX12 – među profesionalnim natjecateljima Perazzi puške imaju odličnu reputaciju. George Digweed je osvojio s ovim modelom već 14 naslova svjetskog prvaka u sporting natjecanjima. Bazirana je na Boss dizajnu, ima izvrstan obarač i jedne od najboljih cijevi.U Britaniji može biti podešena za strijelca bez dodatnog plaćanja.

6. Krieghoff K80 – nešto je teza od ostalih pušaka, a bazirana je na Remingtonu 32 koji je redizajniran u Ulmu. Izrada je vrhunska sa nešto drukčijim dizajnom međutim za skeet i trap jedna je od najboljih. Popularnost joj raste zadnjih mjeseci drastično.

7. Miroku MK 38 – na tržištu je najbolja natjecateljska puška na svijetu ako se gleda uloženo-dobiveno. Iako je riječ o kopiji Browninga najjeftinija je na tržištu (10 000 Kn), a za mnogo vise novaca sigurno nećete dobiti bolju pušku. Kvaliteta izrade je vrhunska.

8. Blaser F93 – s ovim modelom Blaser je postigao best seller. Vrhunska izrada sa mješavinom klasike i modernog dizajna daje ovoj pušci posebnu draž. Iako za natjecanje nije najpopularnija John Bidwel je upravo s njom osvojio FITASC naslov svjetskog prvaka u kombinaciji sa Eley VIP 28g patronama.

9. Fabarm Axis – iako je najobičnija među ovim modelima prezentirana je u najboljoj ambalaži. Cijevi su izrađene u Tri Bore tehnologiji sa unikatnim konusima unutar cijevi i dugim čokovima.Također je odličan izbor za relativno male novce(13 000 Kn)

10. H&H Sporter – na tržištu je već vise od deset godina i uglavnom je izbor za bogate, gdje su prestiž i kvaliteta važni. Pinky Le Grelle je osvojila titulu prvaka Commonwealtha u skeetu, a cijena od oko 410 000 Kn kaže da se radi o izuzetnoj pušci.

lovac

Vaš komentar je stavljen u red za pregled od strane administratora sajta i biće objavljen nakon odobrenja